Alle recensies

Annette
Door mijn dierenarts terecht gekomen bij Anneke. Het was een goede beslissing geweest om Anneke te benaderen. En op het juiste moment, want ik was de wanhoop nabij. Shenzi plaste op verschillende plekken in huis en dat al voor enkele jaren. Door de uitleg en de tips die ik van Anneke had gekregen ben ik aan de slag gegaan. Met een mooi resultaat. Shenzi plast nu nergens meer in het huis. Daardoor weer meer vertrouwen in Shenzi gekregen en ook goede hoop voor de toekomst. Nu achteraf gezien had ik gewenst dat ik Anneke eerder was tegen gekomen, dan was voor zowel Shenzi en mij heel wat ellende bespaard gebleven. Anneke dank je wel Gr annette
Arthur & Jana
Toen wij samen gingen wonen, betekende dat dat onze katten ook samen kwamen te wonen. Ondanks de beste inspanningen kregen wij de katten echter niet aan elkaar gewend. Het was zo erg dat wij zelfs op het punt stonden een of meerdere katten naar het asiel te brengen. Gelukkig kozen wij er toch voor om met Anneke contact op te nemen! Anneke twijfelde geen moment en was vanaf het begin zeer betrokken en enthousiast over de katten. Haar kundig advies, hartelijke ondersteuning, en uitgebreide nazorg heeft ons geholpen om nu gelukkig samen te wonen met onze katten. En dat zegt wat, want wij begonnen met een zeer angstige poes die volgens het asiel “niet met andere katten samen kan”, een kater met extreme jachtinstincten die haar continu opjoeg en aanviel (bijten in de nek en trappen), en een poes die achteraf erg ziek bleek en tijdens het proces overleed. Anneke was er altijd voor ons: in verband met het overlijden van onze poes werd zonder twijfel de nazorg verlengd, in uitgebreide contactmomenten konden wij alles over elk detail vragen, en als wij het even niet zagen zitten was haar enthousiasme de doorslaggevende factor die ervoor zorgde dat wij doorzetten. Terwijl ik dit schrijf zitten wij nu gezellig samen met onze katten op de bank. De katten zijn totaal niet meer bang voor elkaar en er is geen sprake meer van onderlinge agressie. Sterker nog van tijd tot tijd wordt er zelfs over en weer kopjes gegeven of wordt elkaars vacht schoongemaakt. En nog steeds gaat het met de dag beter! Zonder Anneke hadden we dit nooit kunnen bereiken. Een enorme aanrader voor iedereen! Ook als je alle hoop op een goede afloop al volledig verloren bent.
Frans van Vugt
Hercules een stevige kater toonde steeds meer opdringerig gedrag en begon zelfs te bijten. Dat was het moment Anneke in te schakelen. Die ging niet over 1 nacht ijs. Een flinke vragenlijst en een huisbezoek om te observeren maar vooral ook ons te leren hoe signalen van Hercules te begrijpen en in zijn context te plaatsen. Met concrete aanwijzingen en tekeningen over kathoudingen waren we al heel snel geholpen om de verstandhouding naar ons huisdier te verbeteren. En dan blijft Anneke je ook nog om de drie weken mailen om de vorderingen te horen of extra tips te geven. Aanrader. Wij hebben Hercules nu beter terug dan ooit tevoren, weer genieten van elkaar. Top coach in huis gehad. Dankjewel Anneke.
Noor Heesakkers
Anneke is bij mij geweest voor mijn kater kitten Moos die veel speelse agressie toonde. Hij moest dit afleren en ik wist niet waar te beginnen. Ik ben heel blij dat ik Anneke heb ingeschakeld om zo op de juiste manier te reageren op zijn gedrag! Ook heb ik geleerd zijn gedrag/houding te lezen en op voorhand hier al op te kunnen anticiperen. Hierdoor is zijn speelse agressie stukken minder en zoekt hij mij ook veel meer op om lekker te knuffelen. De samenwerking heb ik dan ook als zeer fijn ervaren!
Lieke en Rick
We zijn dol tevreden met de samenwerking met Anneke, ze heeft ons goed op weg geholpen met concrete tips. Onze Europese korthaar heeft een lastige periode achter de rug en is van nature behoorlijk op haar hoede. Juist door de tips om te werken aan voorspelbaarheid en zorgen dat ze zich veilig en onder controle voelt merken we veel verschil in hoe ze zich in huis goed voelt. Ze is veel meer zichtbaar aanwezig. Naast de concrete tips en de vooruitgang is Anneke echt heel prettig in de samenwerking en vonden we het erg leuk om contact te hebben, de nazorg was heel erg fijn en duidelijk. Kortom, ik raad een ieder aan om contact te zoeken met Anneke als je wat “problemen” ervaart binnen je eigen kattenfamilie, ze heeft zeker een passende oplossing waar je mee vooruit kan!
Dominique Kemper-Bergs
Het is nu alweer ruim 2 jaar geleden dat Anneke in ons leven verscheen om ons te helpen bij een plotselinge ruzie tussen onze poezen Streepje en Vlekkie, broer en zus. Ze hadden ineens slaande ruzie, en vochten elkaar de kamer uit. Waarschijnlijk veroorzaakt door een andere kat buiten, waar ze zo van schrokken dat ze hun agressie op elkaar richtten. Om een lang verhaal kort te maken: ze wonen nog steeds allebei bij ons en Anneke heeft ons met niet aflatend enthousiasme en vertrouwen de weg gewezen om met onze twee bengels om te gaan en ze vredig in één huis te laten wonen. Met eerst telefonisch advies, daarna een huisbezoek en altijd bereikbaar voor vragen. De waarde die dit voor ons had, is niet in geld te vangen. In elk geval is het honorarium een schijntje als we kijken wat het heeft opgeleverd. Kundig, professioneel, en vooral ook warm en hartelijk!!! Nogmaals duizendmaal dank, Anneke! Groetjes familie Kemper