Workshop kattengedrag

Wordt ongeveer 3-4 x per jaar aangeboden.

Anneke, namens Miauw, geeft een paar keer per jaar workshops over kattengedrag. Over het algemeen wordt dit georganiseerd op onze eigen locatie in Bergeijk. Normaliter vindt dit ’s avonds plaats van 19.30 – 22.00 uur. Het aantal deelnemers is beperkt, zodat de avond interactief blijft en iedereen voldoende ruimte heeft voor vragen te stellen en zich te mengen in discussie.

Op deze avond komt u meer te weten over alles wat met katten te maken heeft. Er zijn verscheidene onderwerpen, zoals ‘kattentaal’, ‘stress’, ‘kittens’ en een ‘huis een katvriendelijk thuis maken’

Zodra er een datum bekend is, volgt er meer informatie over locatie en inschrijving. Ook zal het als evenement op de facebook-pagina te zien zijn. Wilt u niets missen en als allereerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod? Laat dit dan even weten via het contact-formulier. In verband met de vernieuwde privacywet, hebben we uw schriftelijke toestemming nodig om u in de toekomst te mogen mailen met informatie. Geef via de link in dat u op de mailinglist wilt en op de hoogte gehouden wilt worden van de workshops.

Lezingen

Op aanvraag

Op aanvraag verzorgt Miauw lezingen over kattengedrag. Deze zijn hartstikke leuk en informatie voor bijvoorbeeld dierenklinieken, dierenspeciaalzaken en voor nascholing van medewerkers die veel met katten werken. Denk aan pensions of asielen. Voorbeelden van onderwerpen zijn;

-Een huis katvriendelijk inrichten

-stress bij katten

-onzindelijkheid

-introductie van een kitten.

Wilt u een leuke en informatie avond over katten en hun gedrag organiseren? Dan bent u bij Miauw aan het goede adres! Anneke is super enthousiast en vertelt graag alles wat u wilt weten. Zij houdt van interactie met het ‘publiek’, dus ook uw gasten/klanten hebben een avond vol vermaak.

Kosten hiervan in overleg. Neem contact op met Miauw om dit te bespreken.