Webshop KATKADO

Omdat wij weten wat de kat wil!

Door de expertise vanuit de gedragstherapie én trimsalon te bundelen, is er 1 centrale webshop opgericht. KATKADO

Hier zijn speelhengels te koop, worstelkussens voor de coolingdown na een speelsessie, drinkfonteinen, kam/borstel of droogshampoo voor de vacht. En vergeet niet onze geweldige klimbomen, wandmeubelen, seniortrap én Willie’s Krabstam!

Het is soms verbazingswekkend hoe weinig informatie er gedeeld wordt over de eisen/wensen van de kat. Niet omdat de kat een decadent beestje is, maar omdat wij niet voldoende luisteren naar hun instinctieve behoeftes. Dit zie ik in alles terug, waaronder hogere uitkijkplaatsen, goed & uitdagend speelgoed en deugdelijke producten voor een optimale vachtverzorging. 

Daarom komen wij de katteneigenaren tegemoet, door de producten zelf aan te bieden. Voor eenieder die het allerbeste wil voor hun huistijger! 

Willie's Krabstam

Bij gedragstherapie is er zeker aandacht voor het krabgedrag. Krabben is natuurlijk kattengedrag, wat we niet ‘op kunnen lossen’. Katten móeten krabben om hun oudere nagelhulzen te vernieuwen. Dan groeien de nagels niet door en blijven ze scherp, wel zo handig met klimmen. Katten wíllen krabben, omdat ze hiermee een uniek geurtje afgeven. Zij vinden het heerlijk om zichzelf te ruiken en dus ook aan spullen te krabben. 

Er is echter een probleem met goede krabmeubels voor katten. Ze zijn te laag, te dun, te fragiel, niet mooi, onstabiel…  allemaal net-niet om het zo te zeggen. 
Daar is gelukkig verandering in gekomen en hebben we een degelijke, gave krabstam die al deze eisen van kat + eigenaar wél tegemoet komt!

Dit fraai pronkstuk staat ook prachtig in uw interieur!
Bezoek de webshop voor deze krabstam.

Deze geweldige krabstam is gemaakt naar eigen idee en uitgevoerd door Willie Liebregts van Liebregts Bouwtotaal.

Krabpalen en Klimbomen

Barth Put maakt oerdegelijke, ambachtelijke en unieke krabpalen en klimbomen. Ik ben al jaren fan van zijn producten! Een hogere uitkijkplek in huis (en met name de begane grond) is enorm prettig voor de huiskat. Zo kan ze de eigenaar in de gaten houden en bezoek wat in haar huis komt. Zonder dat ze weg moet vluchten of iets dergelijks. 

Ontzettend trots en enthousiast dat we een verkooppunt zijn voor de unieke krabpalen en klimbomen uit Schiedam!! Deze zijn tevens te bekijken in onze webshop KATKADO-klimbomen.

De klimbomen zijn enkel op afspraak af te halen bij onze winkel in Bergeijk. Verzenden is voor ons niet mogelijk, daar de klimbomen een palletplaats in beslag nemen. (Model Sylvie – seniortrap en de hangbrug uitgezonderd, deze kunnen thuisbezorgd worden met de pakketpost.)
Alle informatie en afmetingen kun je terugvinden in onze webshop.